Mooie momenten, deze moet je koesteren. En van top tot teen bekijken, om ze vervolgens te bewaren bij je meest waardevolle bezit. Je herinneringen.

Love Shoot

De perfecte manier om jullie liefde vast te leggen. Als Save-The Date kaarten voor jullie bruiloft of gewoon omdat het ontzettend leuk is. Dit kan op locatie naar eigen keuze op een manier dat bij jullie past. Klik hier voor tarieven

Huwelijk

Bruiloften, klein, groot, alles is mogelijk. Dit is jullie dag en ik wil deze vastleggen hoe jullie dit zouden willen. Alles is te bespreken. Neem contact op voor meer mogelijkheden of kijk bij tarieven!

Groepsfotografie

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familie foto's of een vriendengroep, pixxls wil jullie graag helpen om jullie connectie met elkaar op foto's vast te leggen. Op locatie naar keuze in stijl naar keuze. Neem contact op voor vragen en kijk bij tarieven.

Portret fotografie

Een mooi portret vastleggen van je dochter, moeder of van jezelf, voor op social media of werk gerelateerd? Voor zowel prive als zakelijk. Neem contact op voor vragen.

Best Friends Shoot

Integer pulvinar elementum est, suscipit ornare ante finibus ac. Praesent vel ex dignissim, rhoncus eros luctus, dignissim arcu.

Product fotografie

Uw product op de foto? Of uw bedrijf of een bedrijfsruimte en of woning? Bij Pixxls denken we niet in hokjes en dus staan wijoveral voor open. Neem contact op bij vragen.

Pixxls Design

Voor logo design, huisstijl ontwerp of artwork, Pixxls Design!

Boeken

Flyers

Uitnodigingen

Photoshop Artwork

Over mij

Persoonlijk & professioneel

Even voorstellen

Sinds 2012 fotografeer en ontwerp ik onder de naam Pixxls. Ik heb een achtergrond als pedagogisch hulpverlener, maar sinds 2011 ben ik mij meer gaan verdiepen in mijn creatieve kant. Ik ben mij gaan specialiseren in buitenfotografie. Ik hou ontzettend veel van het 'echte' licht dat ik buiten op kan vangen met mijn camera en dit stelt mij in staat om pure foto's vast te leggen. Het mooiste aan dit werk vind ik, dat ik mensen blij kan maken. Puur gevoel neerzetten op een foto, dat is mijn doel. Mijn passie. En daar ga ik dan ook helemaal in op. Ik vind spontane foto's vaak het mooiste, met een lach, een blik, alsof ik er helemaal niet bij ben. Ik probeer hiermee mij te onderscheiden van andere fotografen, ik werk vooral met mijn hart, mijn gevoel en mijn kennis samen. En dat is te merken tijdens een fotoshoot, het is persoonlijk, leuk, maar professioneel. Daarnaast besteed ik veel tijd en aandacht aan de nabewerking. Ik beheers Adobe Photoshop en kan zo de foto's nog mooier, duidelijker, strakker en meer sfeer geven. maar ook kan ik een tattoo 'wegtoveren' of een bijzonder kunstwerk maken van jouw foto. Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden naar ik voor jou zou kunnen betekenen? Je kunt altijd vrijblijvend mailen!

Contact

  •   Gooi en Vechtstreek

CONTACT

Vragen of suggesties? Neem dan contact met mij op